Battle of the rings - De Mijlpaal

Op 11 november 2012 - dag van de wapenstilstand - start ‘Battle of the Rings’ in kunstgalerij De Mijlpaal in Heusden-Zolder. 

een expo over de ring in alle mogelijke betekenissen, symbolen en functies, over alles wat met een ring te maken heeft of ernaar verwijst, uitgevoerd in alle mogelijke materialen, met objecten waarin de verwijzing naar de ring expliciet aanwezig is

Max Gielis, Trees De Mits, Karin Borghouts, Rembrandt Jordan, Kuppers & Wuytens, An Lanckman, Lore Langendries, Jean Lemmens, Iris Mondelaers, Audi Pauwels, Kitty Spaenjers, Ick Reuvis, Helena Schepens, Ann Van Hoey, Siegfried De Buck, Koen Vanmechelen, Hilde Van Der Heyden, Inge de Schuyter, Nilton Cunha, Peter Deleu.

Een expo die deel uit maakt van de tentoonstelling COMBAT Koen Vanmechelen die van 7 oktober tot 16 december 2012 te bezoeken is in de landcommanderij van Alden Biesen in Bilzen en in kunstgalerij De Mijlpaal in Heusden-Zolder (www.combat-koenvanmechelen.com).